Batranele autobuze

Am mai gasit saptamana asta un lucru care as vrea sa il imortalizez in capsula timpului. Am fost recent in autogara orasului si printre autobuzele care se lauda cu 3 stele, aer conditionat si tot felul de minuni, undeva in spate, parca uitate de oameni stau veteranele transportului.

Cele care au purtat sute si mii de oameni de acasa la fabrici, din tot felul de sate la oras. Cele pentru care parintii nostri faceau la fiecare sfarsit de luna abonamente si cartele ce erau pastrate cu strasnicie, erau sute de cartele scrise cu mana si asta doar pentru a merge cu autobuzele acum uitate de lume.

Ele au slujit zeci de ani indiferent de vreme. Pentru toti oamenii ele au fost aceleasi, au fost martore la sute de evenimente, fericite sau triste, si pentru ca noua sa ne fie mai usor au ramas aceleasi. Au fost copii care au cele mai frumoase amintiri legata de vechile autobuze cu care faceau zilnic naveta casa-scoala, iar drumurile erau pline de distractii. Au fost femei care nu au mai ajuns la spital si au nascut in autobuz, au fost batrani bolnavi care odata ajunsi la oras cu ele nu s-au mai intors si chiar daca suna trist aceste povesti sunt adevarate si fac parte din istoria lor.

img_00052.jpg

img_0013.jpg

>> Citeste insemnarea pe blogul Alexandrei Groza – Cluj_

Anunțuri

0 Responses to “Batranele autobuze”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Arhiva

Linkuri Technorati

Trafic Bloguri

trafic ranking

Blog Stats

  • 75,488 hits
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: