Predam Revista blogurilor catre Capsula Timpului

Fara ca sa ne laudam despre asta si fara ca sa planificam acest lucru, am inceput pe data de 22 decembrie 2006 un fel de “tocanita” a blogurilor, intitulata Revista blogurilor romanesti si straine. Pana pe data de 8 ianuarie, au existat nu mai putin de 15 asemenea reviste zilnice(sau de weekend) ale blogurilor romanesti(si unele straine). Ce am urmarit au fost in special urmatoarele thread-uri:

  • stiri de pe bloguri;
  • review movies de pe blog;
  • funny stuff – filmulete, glume, poze, istorioare nastrushnice;
  • propuneri si sfaturi;
  • ganduri randomizate – insemnari personale;
  • de sezon – despre integrarea in UE si Romania in preajma sarbatorilor;
  • presa despre bloguri – ce se mai scria in ziare despre bloguri;
  • din blogosfera – proiecte, propuneri, aprecieri si clasamente bloguri;
  • stiri din lb engleza: stiri auto sau stiri de pe internet.
  • Toate acestea impreuna cu: poza zilei(luata tot de pe bloguri), gandurile compilatorului, noi bloguri gasite pe internet si reactii la revista blogurilor.

Fara sa intentionam neaparat acest lucru, se pare ca am captat in paginile acestor reviste “feeling-ul” blogurilor in preajma sarbatorilor (cand nu foarte multi au scris pe blog, dar si aceia care au scris au fost plasati cu un link in revista), inainte de integrarea in UE (ce spuneau bloggerii despre integrarea in UE, stiri din ziare, reportaje si alte news despre integrare), integrarea in UE & devenirea (din romani) europeni, si… cum ne simtim noi in EUROPA(+bagajul adus & dat ca zestre europenilor). Datorita unor motive subiective, a trebuit (cu mare durere in suflet) sa incetam aceasta revista a blogurilor, dar acum dorim sa o incredintam Capsulei Timpului – ea face parte din zestrea noastra, a romanilor, adusa Europei & lumii in general. Arhiva revistei blogurilor contine urmatoarele editii: Decembrie 2006: 22 dec, 23-24 dec, 25 dec, 26 dec, 27 dec, 28 dec, 29 dec, 30-31 dec; Ianuarie 2007: 1 ian, 2 ian, 3 ian, 4 ian, 5 ian, 6-7 ian, 8 ian. Bineinteles, se cauta editori voluntari pentru ca aceste editii ale revistei sa continue. Exista unele persoane care ar dori sa continue asta(si cred ca este benefica pentru multi – nu toti au acesti bloggeri cunoscuti/necunoscuti in lista de la feedreader, asa ca… vino si viziteaza revista!), dar este nevoie de mai multi. Oricum… daca ati dori sa stiti cam ce “gandeau” si “scriau” bloggerii romani inainte de integrare, in timpul integrarii si chiar dupa integrare, va invitam sa lecturati paginile acestor reviste!

>> Insemnare preluata de pe Blogul portalului de informatii utile – Stefan Misaras, Bucuresti_

0 Răspunsuri to “Predam Revista blogurilor catre Capsula Timpului”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un comentariu